Om oss

Chanson.no ble etablert i 2010. Jeg, Roger Nyvoll, jobbet før den tid som ingeniør og i 2008 fikk jeg utfordringer med helsen. Dette førte meg og min kjære Karen-Margrete ut på en spennende og lærerik reise der vi endret kosthold og begynte å se på vannkvaliteten og hva vi kunne gjøre med den. 

I 2009 flyttet vi til Los Angeles der jeg tok utdanning innen ernæring. Under denne utdanningen drakk vi vann fra noe som heter en vannioniserer. Noe jeg aldri hadde hørt om før.

Kort fortalt så kan man med en vannioniserer rense vannet, tilføre antioksidanter og justere pH-verdiene i vannet etter ønske. Alt dette er veldig fordelaktig for kroppen vår, og vi merket fort at dette vannet var noe vi ville ha med oss videre. 

Etter litt betenkningstid og rådføring søkte vi om å bli importør av vannfiltre og vannioniserere fra Taiwanske Chanson Water, noe vi ble. Jeg sluttet jobben som ingeniør og startet å jobbe med Chanson.

Vi har i dag samarbeid med leger, klinikker, spa og ikke minst våre kjære forhandlerer. Noe som har vært en lærerik og spennende reise. Jeg vil takke dere alle for jobben dere har gjort og gjør for å spre budskapet om å øke kvaliteten på vannet vi drikker.

Vi ønsker å være med å endre helse-Norge, samt hjelpe mennesker med livsstilsendringer som vil kunne øke livskvaliteten. Våre vannhelseprodukter kan bidra til å gjenopprette ubalanser i kroppen og skape velvære. Her kan du lese mer om forskningen som har blitt gjort på våre vannioniserere.

Da ser vi frem til å hjelpe deg med å forbedre kvaliteten på drikkevannet ditt.

Hilsen
Roger Nyvoll


Om Chanson Water 

Chanson Water Co fra Taiwan har utviklet vannbehandlingssystemer til familier og husholdninger siden 1979.

Fra planlegging og design til produksjon, går hvert produkt gjennom en omfattende kvalitetssikring for å sikre at du som kunde får den beste opplevelsen når du bruker Chansons produkter.

Vårt forsknings- og utviklingsarbeid bringer kontinuerlig innovasjon og nye produkter til dagens marked for å sikre at våre kunder drar nytte av de nyeste og beste vannteknologiene. På denne måten får våre kunder de beste resultatene ved å drikke Chanson vann.

Med 40 års produksjonserfaring er vi sikre på at Chansons produkter vil være et av verdens ledende merkevarer innen vannindustrien i årene som kommer. Ved å endre liv gjennom produktene vi lager er målet vårt å bringe en sunnere livsstil til alle gjennom vannet vi drikker.