Innflytelse fra østen

Mennesker i vesten har blitt mer og mer mottagelige for østlige tradisjoner de seneste årene. Meditasjon, naturmedisin og yoga er bare eksempler på områder som fasinerer oss og gjør oss nysgjerrige. Hva er det med denne kulturen som er så interessant for oss?

I en hektisk og stressende hverdag er det ofte vanskelig å koble av og finne tid til seg selv. I dag er yoga praktisert på de fleste treningssentre i storbyene i Norge, og blir stadig mer populært. Hvis noen for 10 år siden hadde sagt at yoga ville blitt så populært innenfor treningsmiljøet, så var det ikke mange som hadde trodd på det. Vi ønsker alle å stresse mindre. Vi har behov for et avbrekk fra alle tankene om alt som skulle vært gjort, alt som skal gjøres - vi trenger et avbrekk i fra tidspresset. Yoga og meditasjon lærer oss nettopp dette. Akupunktur er en annen behandlingsform som stadig er blitt mer akseptert. Den gamle kinesiske behandlingsmåten er nå praktisert rundt omkring i hele Norge, og folk er mindre skeptiske – hvorfor? Fordi det fungerer!

Ca 60% av sykehusene i Japan benytter seg av vannioniserere på sine sykehus. I husstandene til mennesker ikke bare i Japan, men også i Taiwan, Kina og Korea har bruken vært omfattende i flere tiår. Dette er ikke et nytt produkt, men kjent og vel etablert!

Vi i Sunnataggen motiveres av en drivkraft som handler om mer enn bare helse. Vi ønsker å være en del av en livsstilsendring som skal vedvare. Vi ønsker å skape resultater gjennom å legge kvalitet i det vi gjør, slik at våre kunder aldri skal være i tvil om hva som er vår intensjon og motivasjon.

Livet begynner med vann, og vi kan ikke overleve uten. 70% av kroppen vår burde inneholde vann, men dette er dessverre ikke tilfellet for de fleste av oss. Vi i Sunnataggen ønsker å gi alle muligheten til å drikke det beste vannet som er mulig å få tak i, med de samme egenskapene som man får i naturen. Uten noen form for tilsetningsstoffer blir vannet fullt av antioksidanter og oksygen ved å tilføre vannet noe så enkelt som elektrisitet. Hydreringseffekten bedre enn det du får fra springen eller på flaske, og du får mulighet til å drikke vann med høy justerbar ph som er med på å nøytralisere syrenivået i kroppen.

Vannionisereren ble utviklet av japanske ingeniører, og Chanson har kvalitetssikringer i alle ledd fra råmaterialer til sluttprodukt. Det er trygt, det gir resultater og det er den beste investeringen en hver person kan gjøre for helsen sin. Vi prøver ikke å påstå at en vannioniserer er alt du trenger for å oppnå optimal helse, men det er en god begynnelse. Viktigheten av et sundt kosthold og fysisk aktivitet kommer vi ikke utenom uansett hvordan vi vrir og vender på det. Poenget vårt er at alt henger sammen, men vann er det mest elementære næringsstoffet som finnes på jorden, og det er derfor behov for kvalitet.